Θεσ/νίκη :: Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60 € !

Υπολοιπη Ελλάδα :: Δωρεάν μεταφορικά άνω των 100 €

Globe Icon
Greek Flag
English Flag
French Flag
German Flag
Romanian Flag

Θεσ/νίκη :: Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60 € !

Υπολοιπη Ελλάδα :: Δωρεάν μεταφορικά άνω των 100 €

Cart 0 0,00 

Μαρτυρίες Προσκυνητών – Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 (Νέα Έκδοση)

22,00 

Κωδικός προϊόντος: KYPSELI-052 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μαρτυρίες Προσκυνητών ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924-1994

Το βιβλίο αυτό κυκλοφορείται ήδη στην 7η, πολύ επιμελημένη έκδοσή του σε 4000 αντίτυπα, ενώ ήδη έχουν διατεθεί από τις έξι πρώτες εκδόσεις και πέντε ανατυπώσεις του πενήντα έξι χιλιάδες αντίτυπα. (Μετάφραση στα Ρουμανικά και στα Ρωσσικά). Στο έργο αυτό περιέχονται προσωπικές μαρτυρίες και εμπειρίες από την αναστροφή τους με τον Γέροντα επισκόπων, ηγουμένων ιερών Μονών, Αγιορειτών Μοναχών, καθηγητών πανεπιστημίου, στρατιωτικών, κληρικών εν τω κόσμω και πολλών απλών Ορθοδόξων Χριστιανών.

Στο βιβλίο περιέχονται επίσης πολλές μαρτυρίες σχετικά με το διορατικό και προορατικό χάρισμα του Γέροντα, νουθεσίες, λόγοι σοφίας και χάριτος και πολλά θαυμαστά γεγονότα. Σπουδαίο μέρος του βιβλίου αποτελούν οι μαρτυρίες σχετικά με τα εθνικά μας θέματα τα οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε επικαιρότητα μερικές από τις οποίες έχουν κατατεθεί επωνύμως από αξιωματικούς των ενόπλων μας δυνάμεων. Σε ιδιαίτερο παράρτημα παρουσιάζονται από επιστήμονα διεθνολόγο θέματα που αφορούν στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, την αιγιαλίτιδα ζώνη, τον εναέριο χώρο του Αιγαίου, την υφαλοκρηπίδα, την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) καθώς και γεωπολιτική ανάλυση από εν αποστρατεία αξιωματικούς.

Η πολύ επιμελημένη αυτή έκδοση συμπληρώνεται από ωραιότατες έγχρωμες φωτογραφίες, επιστολές αποδεκτών των τριών πρώτων εκδόσεων και ευρετήρια εννοιών, πραγμάτων και φωτογραφιών. Το οπισθόφυλλο, τέλος, του βιβλίου κοσμείται από τη βαρύνουσα μαρτυρία του μακαριστού επισκόπου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Αντωνίου, ο οποίος μαρτυρεί ότι συγκέντρωνεν ο Γέροντας εις το πρόσωπόν του την ποικιλία του αποστόλου, του προφήτου, του διδασκάλου και, πρόπάντων, του πατρός.

ISBN: 978-960-88686-4-9
Διαστάσεις: 17Χ25
Σελ. 592
Δεμένο

Στο έργο αυτό περιέχονται προσωπικές μαρτυρίες και εμπειρίες επισκόπων, ηγουμένων, μοναχών, καθηγητών, στρατιωτικών. (Σελ. 592)

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.