Θεσ/νίκη :: Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60 € !

Υπολοιπη Ελλάδα :: Δωρεάν μεταφορικά άνω των 100 €

Globe Icon
Greek Flag
English Flag
French Flag
German Flag
Romanian Flag

Θεσ/νίκη :: Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60 € !

Υπολοιπη Ελλάδα :: Δωρεάν μεταφορικά άνω των 100 €

Cart 0 0,00 

Γνώρισε το μεγαλείο της Ορθοδοξίας

10,00 

Κωδικός προϊόντος: KYPSELI-034 Κατηγορία:

Γνώρισε το μεγαλείο της Ορθοδοξίας

Αγιογραφικές και πατερικές μαρτυρίες

Στην αλλοπρόσαλη, πονηρή και διεστραμμένη γενεά μας συμβαίνουν πολλά παράδοξα, ασεβή και αντιχριστιανικά, ακόμη και στο χώρο τον εκκλησιαστικό, με την εκοσμίκευση και τα ανεπίτρεπτα ανοίγματα στην παναίρεση του Οικουμενισμού.

Προκειμένου και οι εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη» να συμβάλουν στην αναστήλωση και αύξηση της ομολογιακής πίστεως και του ορθοδόξου, παραδοσιακού, πατερικού και εκκλησιαστικού φρονήματος, καταθέτουν, επιλεκτικώς, γραφικές και αγιοπατερικές μαρτυρίες προς ενίσχυση των αγωνιζομένων πιστών χριστιανών διά την πιστή τήρηση των ευαγγελικών, αποστολικών και πατερικών αρχών και θέσεων.

Η μοναδικότητα της Ορθοδοξίας είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο εν Τριάδι αληθινός Θεός, είναι ένας, Πατήρ, Υιός και Άγιον Πνεύμα. Μία είναι η αληθινή πίστις, η ορθόδοξος. Ένα είναι το Άγιον Βάπτισμα, και Μία είναι η αλήθεια, ο Χριστός η αυτοαλήθεια. Αυτός είναι το μοναδικό πνευματικό Φως του κόσμου, η οδός, η Θύρα, η Ζωή και η Ανάστασίς μας. Είναι το παν εις την Εκκλησίαν Του. Όσοι, λοιπόν, ευρίσκονται μακράν και έξω από την Μίαν, αγίαν, καθολικήν και αποστολικήν Εκκλησίαν είναι εκτός Εκκλησίας, εκτός αληθείας, εκτός χάριτος και εκτός σωτηρίας. Ο Χριστός σώζει τους έχοντας ορθότητα πίστεως και καθαρότητα βίου, δηλαδή Ορθοδοξία και ορθοπραξία.

 

Άδετο
σχ. 14Χ21
σελ. 256

Αγιογραφικές και πατερικές μαρτυρίες. Σελ. 256

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.